هدایت

معارف اسلامی

هدایت

معارف اسلامی

بایگانی
  • ۰
  • ۰

حضرت زهراسلام الله علیهاهنگام میل نمودن غذابهترین روش های اخلاقی ،بهداشتی واجتماعی رامراعات می نمود.

افرادبرسرسفره باید12 دستورالعمل مهم رابدانندورعایت کننداین مواردبر3 دسته تقسیم می شود

قسمت اول واجب وضروری

قسمت دوم مستحب

قسمت سوم ادب وشخصیت انسان

اما بخش اول که واجب  وضروری است

 1- شناخت اینکه این نعمت هاچگونه وازطرف چه کسی برای مافراهم گشته است.

2- راضی بودن وخشنودبودن به آنچه که ازطرف خداوندبرای مافراهم ومقدرشده است.

3- نام خداوندمتعال رابرزبان جاری کردن هنگام خوردن بسم الله الرحمن الرحیم بگوییم.

4- درآغازوپایان آن شکروسپاس خداوندمتعال ولی نعمت رابه جاآوردن.

بخش دوم مستحبات غذاخوردن

1- شستن دست ودهان پیش ازغذا.

2- نشستن برجانب چپ بدن هنگام خوردن غذا.

درحال نشسته تناول کردن.

باسه انگشت لقمه رابرداشتن وخوردن.

بخش سوم - آداب عذاخوردن

1- سعی شودازآنچه جلویشخصی قرارگرفته است میل نمایدودست جلوی دیگران درازنکند.

2- لقمه راکوچک ومناسب بردارد.

3-غذاراخوب بجودودربلیعدن آن عجله وشتاب ننماید.

4- هنگام خوردن غذابه صورت ودست ودهان دیگران نگاه نیندازد.

  • ۹۵/۰۱/۱۶
  • محمد مزینانی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی